Aanbod

Hoe kan een coachingtraject verlopen?


OP MAAT!

We gaan steeds oplossingsgericht aan de slag. Dit betekent dat we oog hebben voor het probleem dat je wil bespreken EN dat we ons focussen op wat helpt, wat goed gaat, jouw kwaliteiten, talenten, behaalde successen.


Op de contactpagina kan je aankruisen welke manier van coaching best aansluit bij jouw persoonlijkheid. Dat zorgt er voor dat we hier vanaf het eerste moment (een intakegesprek van 1 uur) al rekening mee kunnen houden.


Hieronder een woordje uitleg over de verschillende coachingvormen."Anything is possible"

Coachen met assistentie van dieren

 

Wanneer je voor de eerste keer naar een coach of therapeut gaat, kan dat best spannend zijn.                                                Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat honden ervoor zorgen dat het stresshormoon cortisol bij mensen verlaagt. De aanwezigheid van een dier heeft misschien ook op jou een rustgevend effect. Daarom kan je voor de aanwezigheid van onze hond(en) kiezen.

 

Daarna kunnen we met de dieren oefeningen gaan doen om jouw kwaliteiten en talenten helder te krijgen, om op een leuke manier werkpunten aan te pakken, …

 

Ik doe beroep op gediplomeerde (therapie)dierbegeleiders en hun dier om de sessies op een aangename en veilige manier te laten verlopen.

 

We werken o.a. samen met BIAAT (Belgian Institute for Animal Assisted Interventions)

 

 

 

 

Andere ...

Praatgroepen,  activiteiten of groepssessies (bvb. rond zelfbeeld, sociale vaardigheden, ...)


Mogelijkheid tot bemiddeling op school, bij je werkgever, een vereniging, ...


Voor verplaatsingen komt er €0,25/km bovenop het gewone tarief.

 

 

 

CONTACT

 

 

 

Nieuwbaan 42, 2288 Bouwel

Email: cynthia@en2siasst.be

tel: +32 (0)479 75 27 86

 

 

In de praktijkruimte


De meest gekende manier is een gesprek binnen een praktijkruimte. Deze is aan mijn woning in Bouwel gelegen.


Je mag een voor jou belangrijke persoon of huisdier meebrengen als dat veiliger voelt.
© Copyright. All Rights Reserved.

 

 

 

BE0695 626 689

 

BE80 9733 4675 0277

ARSPBE22

Coaching in de natuur


Een coachinggesprek tijdens een wandeling heeft vele voordelen. Naast elkaar wandelen voelt vaak comfortabeler dan tegenover elkaar aan een tafeltje. Ook worden de hersenen gestimuleerd tijdens een wandeling en hoeft een stilte niet onmiddellijk worden ingevuld. De corona pandemie heeft er ook voor gezorgd dat dit nu door veel therapeuten en coachen wordt aangeboden.NATUURCOACHING gaat nog een stapje verder dan al wandelend coachen. In de natuur kunnen zich symbolen aandienen die dienst kunnen doen om doelen te visualiseren, om als metafoor gebruikt te worden, om je grenzen te verleggen, om je te helpen jouw gevoelens te verwoorden.Hou er best rekening mee dat je gemakkelijke (wandel)schoenen en gepaste kledij aantrekt. Weer of geen weer, de coaching gaat buiten door.


En2siASSt

Auticoaching

& autismevriendelijk

vakantieaanbod

 

Voor jongeren en (jong)volwassenen met (een vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS)